U proefschrift laten drukken door een expert

U proefschrift laten drukken door een expert

september 20, 2016

by — Posted in Drukwerk

Uw proefschrift is de bekroning van 4 jaar hard werken. Het is de manier om de resultaten van uw onderzoek te presenteren naar de buitenwereld. En natuurlijk wilt u dat dit er echt mooi uitziet. U bent op zoek naar een drukkerij die uw proefschrift de aandacht kan geven die het verdient. Wat ook belangrijk is dat de er discreet omgegaan wordt met de inhoud. U wilt zelf uw resultaten presenteren, en niet dat ze op straat liggen voordat u deze kans heeft gehad. Kortweg bent u op zoek naar een expert in proefschrift drukken. Die weet wat er komt kijken bij een wetenschappelijke publicatie. En die expert wilt u uw proefschrift laten drukken!

Uw proefschrift laten drukken door Ipskamp Printing

Proefschrift bedrukkenIpskamp Printing heeft zich over de afgelopen 35 jaar bewezen een expert te zijn in het drukken van proefschriften en andere wetenschappelijke publicaties. Wij worden meer dan 1.000 keer per jaar ingezet voor een dergelijke publicatie en weten precies wat er van ons verwacht wordt. Wanneer u er voor kiest om uw proefschrift te laten drukken door Ipskamp Printing, dan zullen wij natuurlijk discreet omgaan met de informatie die u aanlevert. Met onze no-nonsense aanpak hebben wij al talloze proefschriften gedrukt.

Uw proefschrift laten drukken met spoed

Natuurlijk kan het zijn dat u in tijdsnood komt. Uw proefschrift laten drukken is een beetje op de lange baan komen te staan en u heeft nu toch wel weinig tijd over om dit te laten doen. Gelukkig kan u ook in deze situatie terecht bij Ipskamp Printing. U bent niet de eerste en zeker niet de laatste die op het laatste moment aankomt met een vraag om een proefschrift te laten drukken. Ipskamp Printing staat voor u klaar en wij kunnen er voor zorgen dat u binnen 5 werkdagen uw proefschrift klaar heeft. Dus ook wanneer er spoed geboden is om uw proefschrift te laten drukken, neem dan contact op met Ipskamp Printing!