Lichtreclame bestellen

Lichtreclame letters gebruiken

november 27, 2017

by — Posted in Verlichting

Voor veel soorten bedrijven is het belangrijk dat hun bedrijfslocatie opvalt. Dit geldt uiteraard voor de detailhandel, maar ook voor ondernemers aan de randen van steden of buiten de bebouwde kom, die meer klanten kunnen trekken als die eenmaal weten waar het bedrijf zich bevindt. Daarom is het voor veel ondernemers een must om lichtreclame op of naast hun bedrijfspand te hebben. Wij geven u hieronder drie tips voor het inzetten van deze vorm van reclame, in de vorm van lichtbakken, verlichte zuilen of LED-schermen, dit alles uiteraard in uw huisstijl. Lichtreclame bestellen is ook eenvoudig.

Drie goede tips voor plaatsing van lichtreclame op uw bedrijfspand

  1. Als eerste tip noemen wij dat u voor de plaatsing van verlichte buitenreclame moet weten hoe de gemeente, de provincie of de eventuele omwonenden qua wetgeving en in de praktijk hiermee omgaan. In bepaalde gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig. De eisen hiervoor kunnen verschillen per gemeentelijke of provinciale overheid.
  2. Een andere tip voor het inzetten van lichtreclame is om rekening te houden met hoe de lichtreclame overkomt in het donker, zowel van dichtbij als verderaf. Is uw buitenreclame vanaf honderd meter nog wel zichtbaar? Is er een goede match met de kleur van uw bedrijfspand en ontsiert de lichtreclame de omgeving niet? Bij sommige aanbieders van lichtreclame heeft u de mogelijkheid om voorafgaand aan de plaatsing van uw lichtbak, lichtzuil of verlichte reclame al een duidelijke computeranimatie te zien van hoe het ontwerp er na realisatie zal uitzien.
  3. Tot slot bieden wij u nog een fiscale tip ten aanzien van uw lichtreclame. Als u een milieuvriendelijke keuze maakt voor LED-verlichting dan komt u in sommige gevallen in aanmerking voor een belastingteruggave die kan oplopen tot 41 procent. Hiermee betaalt lichtreclame zich al voor een groot deel terug. Sommige reclamebedrijven verzorgen zelfs de aanvraag voor teruggave bij de fiscus voor u.