Een boek drukken, wat wordt er van u verwacht?

Een boek drukken, wat wordt er van u verwacht?

september 20, 2016

by — Posted in Drukwerk

U heeft een boek geschreven, het is eindelijk af. De volgende stap is uw boek drukken. Alleen hoe pakt u zo iets aan? Wat kan u van een drukker verwachten, en wat wordt er van u verwacht? Hieronder zullen wij in het kort beschrijven wat er van u verwacht wordt wanneer u uw boek drukken wilt. Er wordt wel meer van u verwacht dan alleen het aanleveren van de tekst. De eerste stap die u zelf moet zetten, is een drukker zoeken die bij u past. Er zijn een aantal zaken die u in het oog moet houden wanneer u een drukker kiest. Zo is er natuurlijk altijd het kostenplaatje. Dit is afhankelijk van een aantal zaken, onder andere in welke oplage wilt u uw boek drukken via Ipskamp Printing? Ook maken zaken als kleur, zwart-wit of kleur, de kaft, hardcover of softcover, het aantal pagina’s allemaal een onderdeel van de prijs.

Ipskamp staat klaar om uw boek te drukken

Boeken drukkenWanneer u overweegt om uw boek te drukken bij Ipskamp Printing, dan is het verstandig om eerst een volledig vrijblijvend oriënterend gesprek aan te gaan. Het doel van dit gesprek zal zijn uit vinden wat Ipskamp Printing voor u kan betekenen. Ook kunnen er zaken zoals oplage, druktechniek en een globale kosten raming besproken worden in dit gesprek. Tevens zal Ipskamp Printing aangeven wat er van u verwacht wordt voor en tijdens het boek drukken.

De keuzes die u moet maken voor het boek drukken

Ipskamp Printing verwacht dat u een aantal keuzes maakt voordat wij uw boek drukken. Zo zal u natuurlijk de tekst moeten aanleveren. U moet een keuze maken in welke druktechniek wij gaan gebruiken voor uw boek. U kan kiezen uit Premium Print, Premium Plus Print of Offset drukken. Wij zullen u adviseren over de verschillen tussen deze technieken tijdens het oriënterende gesprek. Ook zal u een keuze moeten maken uit verschillende proeven. Het uiteindelijke boek drukken zal dan door Ipskamp Printing voor u uitgevoerd worden!