360 graden app

360 graden app laten bouwen

april 24, 2017

by — Posted in Software

Virtuele content heeft in de ogen van Smart2VR evident de toekomst. Ondernemers ontdekken onze diensten. Ze willen een 360 graden app laten bouwen, omdat dit voordeel biedt bij allerhande presentaties. Een virtuele beleving in 3D blijft beduidend langer hangen dan de 2D beleving van foto’s en tekst op papier. Wij faciliteren een CMS platform voor Virtual Reality dat geschikt is voor uiteenlopende branches. Makelaars, architecten, huisstylisten, reisagenten en autoverkopers kunnen allemaal bij ons terecht. Zij kunnen een 360 graden app laten bouwen door een van onze experts of gebruik maken van onze standaard-app die in de vorm van labels zeer gemakkelijk kan worden toegespitst op de gewenste sector.

vr app laten bouwenWaarom zou men geld investeren in 360 graden app laten bouwen? Laten we autoverkopers als voorbeeld nemen: deze trekken makkelijker potentiële kopers over de streep met gebruik van VR als verlengstuk van de showroom. Voordat een klant naar de zaak komt voor een proefrit, kan de auto alvast van binnen en buiten onder de loep worden genomen, middels installatie van uw gepersonaliseerde applicatie op smartphone of tablet. Een reisagent kan een bijna levensechte indruk geven van een vakantiebestemming om haar klanten te helpen de juiste reis te kiezen. Een 360 graden app laten bouwen heeft – zoals nu hopelijk voldoende is bewezen – onmiskenbaar nut. Vraag een app demo aan om de adembenemende effecten zelf te beleven. De geringe van kosten van zo’n 49 euro per maand kunnen geen bezwaar vormen om het eens uit te proberen. Een 360 graden app laten bouwen, overtuigt iedereen zodra de omzet begint te stijgen.

De tijd van 360 graden app laten bouwen is nu. Smart2VR wijst graag de weg in het soms onherbergzame digitale landschap. We helpen u zicht te onderscheiden met een eigen merk- en huisstijl. Er zijn geen bedenkingen voorstelbaar, een 360 graden app laten bouwen is een investering die zichzelf rap terugverdient.